世界チーズ商会

世界中のチーズを輸入・卸・加工する専門商社|世界チーズ商会株式会社

  • ホーム
  • タイプ別チーズ一覧
    • フレッシュタイプ
      • NATURAモッツァレラバッカ
      • フロマージュブラン40%
      • ホワイトチーズオイル漬け
      • フェタ PDO
      • フェタ減塩タイプ
    • 白カビタイプ
      • モンペールカマンベール
      • アレキサンダーカマンベール
      • プレジデントカマンベール
      • キャステロカマンベール
      • プチパトゥカマンベール
      • セレクトカマンベール
      • モンペールブリー1kg
      • ブリー・ド・モー
      • プチブリー
      • キャステロブリー
    • 青カビタイプ
      • ロックフォールA.O.P 100gパック
      • ロックフォールA.O.P ホール
      • ゴルゴンゾーラピカンテD.O.P
      • ゴルゴンゾーラドルチェD.O.P
    • ウォッシュタイプ
    • シェーブルタイプ
      • ブシェットブラン
      • サントモール ヴューポーシェ
    • ハードセミハードタイプ
      • ラクレットブラジェ
      • ラクレットルステンブルガー
      • パルミジャーノレッジャーノD.O.P24ヶ月熟成
      • パルミジャーノレッジャーノD.O.P36ヶ月熟成
      • エメンタールA.O.C
      • グリエールA.O.C
      • グラナパダーノD.O.P
      • コンテ6ヶ月熟成A.O.P
      • ペコリーノロマーノD.O.P
      • クリーミーハバティー
    • プロセスチーズや食品
      • プロセススプレッド
      • チーズフォンデュ
      • スプレータイプホイップクリーム
      • グランボンタ無塩発酵バター
      • ブーロサラート有塩発酵バター
    • チーズの道具
  • 加工サービス
    • スライスチーズ
    • “極”薄スライス
    • シュレッド
    • パウダー
    • かち割り
  • チーズの情報
    • チーズの知識
      • チーズのつくり方
      • 栄養価・健康効果
      • 認証マーク
      • チーズの分類
      • 用語集
      • チーズの資格
      • カットと保存方法
      • チーズの食べ方と飲み物
      • チーズの道具
    • チーズのお料理
  • 会社概要
    • ABOUT US
    • 会社理念
    • 採用情報
  • チーズの購入
    • 直営店
    • ガレージセール Q&A
    • ネットショップ
  • お問い合わせ
    • 個人のお客様
    • 法人のお客様
  • ENGLISH
    • ABOUT US
    • CHEESE CUTTING
      • Ultra-thin Slice
      • Powder
      • Grated cheese
      • Slice Cheese
      • Crushed Cubes
    • LIST OF CHEESE
      • FRESH CHEESE
      • SOFT-RIPENED CHEESE
      • BLUE CHEESE
      • WASHED RIND CHEESE
      • GOAT CHEESE
      • SEMI-HARD / HARD CHEESE
      • PROCESSED CHEESE AND OTHER FOODSTUFF
      • TOOLS
    • SHOP LIST
    • CONTACT US
    • ホーム
    • タイプ別チーズ一覧
      • フレッシュタイプ
        • NATURAモッツァレラバッカ
        • フロマージュブラン40%
        • ホワイトチーズオイル漬け
        • フェタ PDO
        • フェタ減塩タイプ
      • 白カビタイプ
        • モンペールカマンベール
        • アレキサンダーカマンベール
        • プレジデントカマンベール
        • キャステロカマンベール
        • プチパトゥカマンベール
        • セレクトカマンベール
        • モンペールブリー1kg
        • ブリー・ド・モー
        • プチブリー
        • キャステロブリー
      • 青カビタイプ
        • ロックフォールA.O.P 100gパック
        • ロックフォールA.O.P ホール
        • ゴルゴンゾーラピカンテD.O.P
        • ゴルゴンゾーラドルチェD.O.P
      • ウォッシュタイプ
      • シェーブルタイプ
        • ブシェットブラン
        • サントモール ヴューポーシェ
      • ハードセミハードタイプ
        • ラクレットブラジェ
        • ラクレットルステンブルガー
        • パルミジャーノレッジャーノD.O.P24ヶ月熟成
        • パルミジャーノレッジャーノD.O.P36ヶ月熟成
        • エメンタールA.O.C
        • グリエールA.O.C
        • グラナパダーノD.O.P
        • コンテ6ヶ月熟成A.O.P
        • ペコリーノロマーノD.O.P
        • クリーミーハバティー
      • プロセスチーズや食品
        • プロセススプレッド
        • チーズフォンデュ
        • スプレータイプホイップクリーム
        • グランボンタ無塩発酵バター
        • ブーロサラート有塩発酵バター
      • チーズの道具
    • 加工サービス
      • スライスチーズ
      • “極”薄スライス
      • シュレッド
      • パウダー
      • かち割り
    • チーズの情報
      • チーズの知識
        • チーズのつくり方
        • 栄養価・健康効果
        • 認証マーク
        • チーズの分類
        • 用語集
        • チーズの資格
        • カットと保存方法
        • チーズの食べ方と飲み物
        • チーズの道具
      • チーズのお料理
    • 会社概要
      • ABOUT US
      • 会社理念
      • 採用情報
    • チーズの購入
      • 直営店
      • ガレージセール Q&A
      • ネットショップ
    • お問い合わせ
      • 個人のお客様
      • 法人のお客様
    • ENGLISH
      • ABOUT US
      • CHEESE CUTTING
        • Ultra-thin Slice
        • Powder
        • Grated cheese
        • Slice Cheese
        • Crushed Cubes
      • LIST OF CHEESE
        • FRESH CHEESE
        • SOFT-RIPENED CHEESE
        • BLUE CHEESE
        • WASHED RIND CHEESE
        • GOAT CHEESE
        • SEMI-HARD / HARD CHEESE
        • PROCESSED CHEESE AND OTHER FOODSTUFF
        • TOOLS
      • SHOP LIST
      • CONTACT US
  1. ENGLISH
  2. ABOUT US

ABOUT US

We “Sekai Cheese Shokai Inc.” have sold the cheese at department stores from the 1960 's.

Currently, we are expanding into our business network as food wholesalers, in-flight meals, hotels, restaurants, luxury food stores and online shopping all over Japan. 

We have built good business relationships with more than 400 companies with the belief that "We Love Cheese."

 

Cheese is one of the well-balanced natural foods that created by people all over the world since the old times.

Since its founding in 1960, we have imported cheese with the belief that "We Love Cheese". Building more trust relationship from producer to consumers, Sekai Cheese Shokai Inc. keeps providing the great taste of cheese from all over the world based on the corporate philosophy “Living together – live happily together”.

Company name Sekai Cheese Shokai Inc.

President

Chairman: Yukiyoshi Furukawa President: Tetsuya Furukawa

Headquarters 3-6 Temmabashi-kyomachi, Chuo-ku, Osaka 540-0032 Japan
Tokyo Branch

2-4-11 Kachidoki, Chuo-ku, Tokyo 104-0054 Japan

Osaka Branch

1-38-3 Morikawachi higashi, Higashi-Osaka, Osaka 577-0062 Japan

Sapporo Branch

Sapporo branch is closed for business.

Business

Direct import and wholesale of Natural cheese

Processing and manufacturing of Natural cheese

Sale at Fromage Temmabashi store, Hankyu Kawanishi branch, CHEESE SHOP Tom Sapporo

 

Corporate History

1960 Established Sekai Cheese Shokai as a grocery wholesaler in Osaka

1965 Reorganized into Sekai Cheese Shokai Inc.

1968 Opened Tokyo Office in Kachidoki, Chuo-ku, Tokyo

1974 Promoted Tokyo Office to Tokyo Branch

1983 Opened Sapporo Branch in Nishi-ku, Sapporo, Hokkaido

1988 Opened Osaka Branch in Morikawachi, Higashi Osaka

2006 Opened Fromage Temmabashi store in Temmabashi, Osaka

2011 Completed New Tokyo branch office building

2016 Establish subsidiary company in France (Paris)

2016 Opened “SPECIALITY CHEESE SHOP Tom” in Sapporo

2020 Closed Sapporo branch  on March 31st

OFFICE LOCATION


Headquarters

3-6 Tenmabashi-kyomachi,

Chuo-ku, Osaka

540-0032 Japan

TEL: +81(0)6-6942-5331

FAX: +81(0)6-6943-0663

 

 

Tokyo Branch

2-4-11 Kachidoki,

Chuo-ku, Tokyo

104-0054 Japan

TEL: +81(0)3-3531-4236

FAX: +81(0)3-3532-4617

 

 

Osaka Branch

1-38-3 Morikawachi higashi,

Higashi-Osaka, Osaka

577-0062 Japan

TEL: +81(0)6-6781-3451

FAX: +81(0)6-6781-3454

 

 


Wholesale

recruit


Custom button
you can edit this section directly in HTML ( templates > custom template > html )
  • ホーム
  • タイプ別チーズ一覧
  • 加工サービス
  • チーズの情報
  • 会社概要
  • チーズの購入
  • お問い合わせ
  • ENGLISH

世界チーズ商会株式会社

【本社】 〒540-0032 大阪市中央区天満橋京町3番6号    Tel:(06)6942-5331 Fax:(06)6943-0663

【大阪店】Tel:06-6781-3451 【東京支店】Tel:03-3531-4236

©2017 Sekai Cheese Shokai inc. Some rights reserved.

概要 | プライバシーポリシー | サイトマップ
ログイン ログアウト | 編集
  • トップへ戻る
閉じる